Natascha Doedens
 
Super cursus en erg leerzaam. Ik heb deze cursus gevolgd voor mijzelf maar daarnaast ook om mee te nemen naar anderen mensen en hen te inspireren.

Michiel Ton
 
Na jaren geleden met veel plezier en positieve resultaten een (offline) Mindfulness Training te hebben gevolgd kwam ik deze onlinecursus tegen en ik ben direct aangehaakt. Dit blijkt een enorm goede keuze te zijn geweest want gedreven door alle do’s en don’ts van het dagelijkse leven laat je je hier en daar tóch weer meeslepen door de overal aanwezige druk(te) en verslapt de aandacht naar je échte innerlijke zelf.
 
Met behulp van prettige en duidelijke lessen voorzien van zinnig lesmateriaal én de heldere begeleiding van Erik heb ik precies het steuntje ervaren welke me terugbrengt tot de kern. Dankzij de MP3’s met meditatie-begeleiding kan ik mezelf bovendien blijven trainen en bewust blijven van de rijkdom en rust waarnaar deze cursus je de weg wijst. Chapeau!

Josefien van Kempen
 
Door Erik zijn rustige en duidelijke stem kost het totaal geen moeite om aandachtig te luisteren en voelde ik me gelijk op mijn gemak. Ik heb veel geleerd van deze cursus, het is een waardevolle ervaring. Erik, je verdient oprecht een compliment voor deze cursus. Ik geef deze cursus dan ook een dikke 9 en beveel iedereen de cursus aan!

Anja Verstappen
 
Jouw uitleg over de meditatie en bedoeling ervan is duidelijk uitgelegd.
Jouw stem is rustig en duidelijk, geeft rust.

Tony van Rooij
 
Er zijn maar weinig cursussen of coachings die me kunnen beroeren, simpelweg omdat ik het niet overtuigend genoeg vind. Bij Erik’s cursus ben ik vooral overtuigd geraakt, van mijn eigen ‘kunnen’.
 
De stem en methode van Erik, werken zeer motiverend. Je merkt dat hij zeker wat te zeggen en te vertellen heeft. Het verkondigen van Erik, om als cursist dan weer de klink vast te pakken is dichterbij dan ooit.
 
Daarom raad ik iedereen deze cursus aan, want het is een mooi cadeautje wat je jezelf kan geven!

Marcha Van Rixtel
 
Ik ben nu een aantal weken bezig met de cursus en ik wil alvast mijn ervaring tot zover delen.
 
Erik spreekt met een rustige en duidelijke stem wat het erg aangenaam maakt om naar te luisteren.
 
Ik vind de opzet van de regelmatige oefeningen erg prettig omdat ik nu al bij mezelf opmerk dat ik wat meer rust krijg in mijn hoofd, wat voor mij de belangrijkste reden is om met deze cursus aan de slag te gaan.
 
Ik kijk er naar uit wat de aankomende weken nog meer gaan brengen.